Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

KUŘECÍ ROLÁDA SE ŠUNKOU, MOZARELLOU A ČERSTVOU BAZALKOU

Receptynakazdyden.cz
Sváteční lehké jídlo, které svojí italskou jednoduchostí obohatí každou tabuli vaší hostiny.
Hodnocení uživatelů:
10 minut 45 minut Snadné

Ingredience

  • 800 g vykostěných kuřecích stehen
  • 150 g vepřové dušené šunky
  • 200 g mozarelly
  • 100 g másla
  • lístky čerstvé bazalky
  • sůl
  • bílý pepř
  • 2 vaničky - Knorr Bohatá šťáva na světlá masa

Příprava

  1. Vykostěná stehna rozprostřeme na potravinářskou fólii a naklepeme na tenko po celé ploše fólie, aby nám nikde nezbyla volná místa. Osolíme, opepříme, poklademe plátky šunky a strouhané mozarelly po celé ploše. Přidáme lístky čerstvé bazalky a pomocí fólie zamotáme. Fólii odstraníme, roládu svážeme nití a dáme péct do trouby na 150 ˚C asi 45 minut.
  2. Během pečení podléváme vodou nebo vývarem. Hotovou roládu vyndáme, do šťávy přilijeme 0,5 l vody, přidáme bohatou šťávu na světlá masa, zjemníme máslem a 3 minuty provaříme.
  3. Z hotové rolády odstraníme nit a můžeme podávat se šťouchanými bramborami nebo dušenou rýží.
Tip: Vyzkoušejte i další recepty s masovou šťávou!
Tip: Nová Bohatá štáva Knorr poskytne Vašim omáčkám bohatou masovou chuť a správnou konzistenci. Chcete se dozvědět více? Stačí kliknout.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře