Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Kuřecí špíz marinovaný v kečupové marinádě

Receptynakazdyden.cz
Připravte si fantastický recept na špíz, který se celý marinuje v kečupové marinádě!
Hodnocení uživatelů:
25 minut 35 minut 4 porce Středně obtížné S masem

Ingredience

  • 400 gramů kuřecích prsou
  • 100 gramů Hellmann's Kečupu Napoli
  • drcený pepř
  • 50 gramů medu
  • 200 gramů řapíkatého celeru
  • 10 gramů barevného pepře
  • 200 gramů anglické slaniny
  • sůl
  • olej
  • 4 větší brambory se slupkou
  • pažitka

Příprava

  1. Z kuřecích prsou nakrájíme větší kostky, řapíkatý celer a slaninu nakrájíme na větší kousky. Napícháme střídavě na jehlu.
  2. Z HELLMANN´S Kečupu Napoli, medu, drceného pepře a soli připravíme marinádu do které naložíme špízy. A necháme nejlépe přes noc odležet v marinádě. Špízy upečeme v zapékací misce.
  3. Omyté brambory uvaříme ve vodě do poloměkka, poté dopečeme v troubě. Hotové brambory rozkrojíme na půl a posypeme sekanou pažitkou. Podáváme k pečenému špízu.
Tip: Inspirujte se dalšími recepty na špízy!
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře