Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Kuřecí Tandori Masala na cibuli s kapií

Hodnocení uživatelů:
15 minut 30 minut 4 porce Středně obtížné S masem

Ingredience

  • 800 gramů kuřecí prsa
  • 2 kusy velká cibule
  • 1/2 litru kuřecí vývar
  • 2 lžíce koření Tandori Masala
  • 1 kus čerstvá paprika
  • dle chuti olej
  • dle chuti máslo
  • dle chuti bílý pepř
  • dle chuti hladká mouka

Příprava

  1. Kuřecí prsa nakrájíme na menší nugety. Cibule oloupeme a nakrájíme na nudličky. Do mísy si dáme 2 lžíce oleje a přidáme dvě lžíce koření Tandori Masala. Jakmile se koření rozpustí, tak přidáme nakrájené kuřecí maso, cibuli, najemno nakrájenou kapii. Vše osolíme, opepříme, dobře promícháme a necháme uležet do následujícího dne.
  2. Rozpálíme pánev Wok s trochou oleje a vložíme naloženou směs masa, cibule a kapie. Zprudka opečeme, aby se maso zatáhlo a přilijeme cca půl litru kuřecího vývaru. Necháme chvilku povařit. Z dvou lžic hl. mouky a másla si vytvoříme tepelně neupravenou máslovou jíšku ve formě dvou kuliček. Do směsi přidáme kuličky máslové jíšky a necháme pomalu rozpustit. Vaříme na mírném ohni cca 10 minut. Podáváme s pečenými brambory nebo rýží.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře