Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Kuskus salát s fenyklem a feta sýrem

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
15 minut 10 minut 2 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

Příprava

  1. Kuskus nasypeme do mísy a zalijeme vařícím vývarem, přikryjeme pokličkou a necháme přibližně 10-15 minut nabobtnat (jemně počechráme vidličkou), před přípravou si zkontrolujte doporučenou dobu přípravy přímo podle výrobce na obalu.
  2. Fenykl si nakrájíme na větší kousky a opečeme na oleji do měkka, přidáme pokrájená sušená rajčata a olivy, jemně prohřejeme, osolíme a opepříme a necháme vychladnout. Smícháme s kuskusem, posekaným koriandrem, rozdrobenou Fetou a dochutíme čerstvě mletým pepřem a solí.
Tip: Můžeme podávat s opečenou bagetkou
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře