Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Langoše

Hodnocení uživatelů:
10 minut 60 minut 4 porce Středně obtížné Jemně pálivé

Ingredience

  • 0,5 kilogramů hladká mouka
  • 1/2 lžíce moučkový cukr
  • 1/2 lžíce sůl
  • 1 lžíce olej
  • 3,5 dl vlažná voda
  • 1 -2 lžíce suché droždí

Příprava

  1. Suroviny dáme do pekárny v pořadí tekuté a potom sypké.
  2. Zapneme na program těsto . Necháme umíchat a vykynout v pekárně.
  3. Po vykynutí utvoříme bochánky, které vytahujeme do kulatého tvaru. Necháme ještě asi 10 minut kynout a osmažíme na oleji.
Tip: Sypeme strouhaným sýrem.
Tip: Potřeme kečupem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře