Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Lečo sterilované

Hodnocení uživatelů:
20 minut 30 minut 8 porcí Snadné Jemně pálivé

Ingredience

  • 1 kilogram rajské
  • 1 kilogram paprika
  • 3 kusy cibule
  • dle potřeb olej
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř

Příprava

  1. Rajčata nařízneme do kříže a spaříme vařící vodou.
  2. Nakrájíme si cibuli, papriky, rajčata na kostičky.
  3. Na oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme papriky, rajčata, zalijeme troškou vody a dusíme do změknutí paprik.
  4. Hotové lečo nandáme do sklenic, zavíčkujeme a sterilujeme asi 20 minut.
Tip: Můžeme přidat i cuketu.
Tip: Kdo má rád pálivé přidá feferonku.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře