Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Lišková polévka

Receptynakazdyden.cz
Lišky jsou lahodné a voňavé houby. Připravte si s nimi tento recept na skvělou polévku.
Hodnocení uživatelů:
15 minut 30 minut 4 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

Příprava

  1. Připravte si kuřecí vývar rozpuštěním 2 vaniček Knorr Bohatý bujón kuřecí ve 2 litrech vroucí vody.
  2. Houby očistěte a opláchněte. Pokud jsou velké, nakrájejte je na menší kousky. Používáte-li mražené lišky, rozmrazte je a opláchněte. Cibuli nakrájejte a orestujte ji spolu s liškami.
  3. Klobásu nakrájejte na kolečka.
  4. Těstoviny uvařte ve vývaru, přidejte houby, klobásu a smetanu nebo rostlinný krém Rama Cremefine.
  5. Polévku servírujte s uvařenými křepelčími vejci.
Tip: Podávejte s domácím chlebem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře