Litevská pasta

Zdroj: Receptynakazdyden.cz
Litevská pasta
20 minut 30 minut 6 porce Snadné Jemně pálivé S masem Nelze


Ingredience

  • kuřecí maso - 150 gramů
  • Knorr Bujón Slepičí - 1 kus
  • majoneza - 4 lžíce
  • ostrý kečup - 2 lžíce
  • vejce - 2 kusy
  • máslo - 1 lžíce
  • citrónová šťáva - 1 lžíce
  • marinovaný zelený pepř - 1 lžička
  • pepř - 1 špetka

Příprava

  1. Kuřecí maso dejte do rendlíku, zalijte vodou a přidejte Knorr Bujón slepičí. Maso vařte do změknutí a poté nechte vychladnout.
  2. Vajíčka uvařte natvrdo, nechte je vychladnout a oloupejte.
  3. Maso a vajíčka semelte v mlýnku na maso.
  4. Směs mixujte s kečupem, máslem, citrónovou šťávou, pepřem a zrnky zeleného pepře.
  5. Do směsi přimíchejte majonézu. Nechte vychladit.
Tisk Zavřít