Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Losos na másle s citronovým pepřem

Hodnocení uživatelů:
5 minut 10 minut 1 porce Středně obtížné Ryby

Ingredience

Příprava

  1. Porci lososa ze strany kůže zbavíme šupin (pokud již není), poté opláchneme a dobře osušíme. Posypeme hrubozrnnou solí a citronovým pepřem.
  2. Do pánve dáme rozpustit máslo a ihned po rozpuštění vložíme kůží dolů porci lososa. Opékáme zprudka 3 minuty a poté opatrně otočíme a opékáme opět 3 minuty. Lososa servíruje čerstvě opečeného se čtvrtkou citronu.
  3. Vhodná příloha jsou máslové brambůrky s pažitkou.
Tip: Losos je v kombinaci s citronovým pepřem velmi jemný a svěží.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře