Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Losos v bylinkovém jogurtu

Hodnocení uživatelů:
15 minut 20 minut 2 porce Snadné Ryby

Ingredience

Losos

Jogurtová marináda

  • 1 balení bíly jogurt
  • 1/2 hrnku čerstvé bylinky
  • 4 stroužky česnek
  • dle chuti sůl a pepř

Příprava

  1. Jogurtovou marinádu připravíme tak, že smícháme jogurt, bylinky a česnek. Podle chuti můžeme směs opepřit a osolit.
  2. Do připravené směsi dáme naporcovaného lososa a necháme ho v ledničce asi na hodinu odležet.
  3. Čerstvý celer nakrájíme na plátky a rozložíme do pánve se silným dnem. Navrch dáme lososa a podlejeme trochou vody. Vaříme pod pokličkou asi 15 minut.
Tip: Jako přílohu můžeme zvolit brambory, které přidáme k celeru do pánve.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře