Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Lososové řízky s bešamelovou omáčkou

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
10 minut 40 minut 4 porce Středně obtížné Ryby

Ingredience

  • 1 kilogram losos
  • 1 lžíce máslo
  • 1 kostka Knorr Bujón Zeleninový
  • 1 sklenička mouka
  • 350 mililitrů olej (nebo Rama Culinesse)
  • 100 mililitrů mléko
  • 10 gramů máslo
  • 10 gramů mouka

Příprava

  1. Kostku Knorr Bujón Zeleninový uvařte s 250 ml vody
  2. Filé z lososa nakrájejte na plátky, posypte marinádou Knorr a dejte na pánev vymazanou máslem. Přidejte lžíci bujónu a duste, dokud ryba nebude měkká.
  3. Připravte bešamelovou omáčku: rozpusťte máslo, přidejte mouku, zamíchejte a přidejte mléko. Odstavte k vychladnutí.
  4. Rybu nechte vychladnout a její kousky obalujte v bešamelové omáčce a strouhance.
  5. Následně je smažte úplně ponořené v tuku, dokud nebudou dozlatova.
  6. Zbylou bešamelovou omáčku uvařte s bujónem. Takto připravenou omáčkou polijte usmažené kousky ryby. Vše ozdobte petrželovou natí.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře