Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Maďarský guláš s rýží

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
5 minut 40 minut 4-5 porce Snadné

Ingredience

  • 1 sáček Knorr Fix Maďarský guláš
  • 800 gramů vepřové kýty
  • 300 gramů zelených paprik
  • 300 gramů rajčat
  • 2 cibule
  • 400 gramů rýže
  • 6 polévkových lžict oleje
  • 2 čajové lžičky mleté papriky
  • 600 mililitrů studené vody
  • sůl a pepř

Příprava

  1. Nadrobno nakrájenou cibuli opečeme na oleji, přidáme maso nakrájené na kostičky, zlehka osolíme, opepříme a smícháme s 1 čajovou lžičkou mleté papriky.
  2. Dusíme pod pokličkou s trochou vody a podléváme vodou, pokud se šťáva zcela vyvařuje.
  3. Když je maso téměř měkké, přidáme rýži, nakrájená rajčata a papriky zbavené jádřinců, podlijeme 600 ml studené vody, ve které jsme rozmíchali Knorr Fix Maďarský guláš.
  4. Řádně promícháme a za občasného míchání dusíme pod pokličkou, dokud rýže nezměkne.
  5. Podáváme ihned, posypané petrželkou, případně zdobené plátky rajčat a papriky
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře