Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Malaga plněná čokoládou

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
20 minut 2 porce Středně obtížné

Ingredience

  • 6 kopečků Carte d’Or Malaga
  • čokoládový krém (např. nutella)
  • mandlové lupínky
  • 50 mililitrů zahuštěné sladké mléko
  • 2 čerstvé jahody a listy máty

Příprava

  1. Vytvarujte kopečky zmrzliny a dejte je do mrazáku. Až budou hluboce zmrazené, vyndejte je, rozkrojte na půlky a vydlabejte je. Naneste na ně čokoládový krém (např. nutellu). Spojte poloviny kopečků zase dohromady a dejte je zpět do mrazáku alespoň na deset minut.
  2. Po vyjmutí je namočte do mléka a posypte mandlovými vločkami. Ozdobte talíř tak, že budete střídavě vytvářet z čokoládového krému a mléka tečky, potom je "rozmázněte" tak, jak vidíte na obrázku, např. veďte párátkem čáru středem teček.
  3. Položte zmrzlinové kopečky do středu talíře, přidejte napůl rozkrojené jahody a listy máty.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře