Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Maminčin divoký gulášek

Hodnocení uživatelů:
30 minut 120 minut 6 porcí Středně obtížné Jemně pálivé S masem

Ingredience

  • 1 kilogram kančí maso
  • sádlo
  • 3 kusy cibule
  • 4 lžíce červená paprika sladká
  • 1/4 lžíce pepř mletý
  • 2 stroužky celý česnek oloupaný a nakrájený na kostičky
  • 1/2 lžíce gulášové koření
  • 1/4 kostky masox
  • 2 lžičky podravka
  • voda

Příprava

  1. Osmažíme nakrájenou cibuli na sádle.
  2. Přídáme koření (pepř, paprika, česnek, gulášové koření). Poté dáme nakrájené maso na kostičky. Necháme chvíli podusit a poté podlijeme vodou.
  3. Nakonec přidáme podravku, masox a zaprášíme hladkou moukou.
Tip: Podáváme s houskovým knedlikem nebo cibulí a chlebem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře