Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Marinovaná vepřová krkovice v bylinkové marinádě + Barbecue omáčka Hellmann's

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
20 minut 30 minut 4 porce Snadné S masem

Ingredience

  • 800 gramů krkovice
  • 250 gramů tatarská omáčka Hellmann´s Light
  • 1 lžíce čerstvý nebo sušený tymián
  • 1 lžíce posekaná máta
  • 1 lžíce listová petržel
  • 1 lžička kůra z jedné limetky

Příprava

  1. Tatarskou omáčku smícháme s bylinkami, přidáme kůru z limetky a promícháme. Do této marinády vložíme krkovice na plátky a marinujeme nejlépe 24 hodin.
  2. Před grilováním lehce osolíme a opepříme. Grilujeme z obou stran dozlatova. ( v troubě na 200°C cca 20 minut).
|
|
| Tisk

Zeptejte se šéfkuchaře