Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Marinované krůtí kostky v brusinkové omáčce

Hodnocení uživatelů:
10 minut 30 minut 6 porcí Středně obtížné S masem

Ingredience

Příprava

  1. Krůtí prsa nakrájíme na stejně velké kostky a promícháme s marinádou a dáme do chladu uležet - nejlépe do druhého dne. Do rozpálené pánve vložíme naložené maso, a prudce opečeme.
  2. Po opečení masa na trošce oleje přidáme obsah skleničky brusinkového kompotu a 3 plátky citronu. Podlijeme cca 1 dl vody a lehce necháme na mírném ohni provařit. Jakmile je omáčka dosti hustá a provařená odstraníme z ní plátky citronu a dochutíme solí.
  3. Pepř není třeba, jelikož v brusinkové marinádě ho je dosti. Omáčka se zahustí sama rozvařením brusinkového kompotu,
Tip: Podáváme s rýží.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře