Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Maso na houbách

Rozvoňte si vaši kuchyni tímto skvělým receptem. Bohatá chuť masa s dokonalou vůní hub.
Hodnocení uživatelů:
10 minut 90 minut 4 porce Snadné Jemně pálivé S masem

Ingredience

  • 600 gramů hovězího nebo vepřového masa
  • 100 gramů sušených hub
  • špetka pepře a soli
  • 1 dl oleje
  • 1 vanička Knorr Bohatý bujón Hovězí
  • 2 lžíce tmavé jíšky Knorr
  • 1 cibule

Příprava

  1. Na oleji zpěníme cibuli, na ni dáme maso nakrájené na 4 plátky, orestujeme a přidáme houby namočené ve vodě. Bohatý bujon Knorr hovězí rozpustíme v půl litru horké vody a dle potřeby maso podléváme. Díky bujonu šťáva získá silnou a vyváženou chuť.
  2. Jakmile je maso měkké, zredukujeme šťávu jak potřebujeme a zahustíme asi 2 lžícemi instantní jíšky Knorr tmavé a minutu povaříme. Podáváme s knedlíkem a nebo s rýží.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře