Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Maso na přírodní šťávě

Hodnocení uživatelů:
15 minut 30 minut 4 porce Snadné S masem

Ingredience

  • 400 gramů vepřové maso
  • 3 stroužky česnek
  • 1 kus masox
  • 4 lžíce olej
  • 3 lžíce grilovací koření
  • dle chuti sůl
  • dle chuti cibule
  • 2 cibule
  • hladká mouka
  • 1 balení těstoviny

Příprava

  1. Na oleji osmažíme cibuli, přidáme maso, posypeme kořením a krátce opečeme.
  2. Zalijeme vodou, přidáme masox a dusíme do změknutí. Ke konci vaření přidáme prolisovaný česnek.
  3. Na zahuštění v hrnečku rozmícháme mouku s vodou a vlijeme do kastrólu a vaříme 5 minut.
Tip: Kdo nemá rád tak česnek může vynechat. Maso si můžeme naložit, bude chutnější.
Tip: Podáváme nejlépe s těstovinami.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře