Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Maso na zelenině

Hodnocení uživatelů:
10 minut 40 minut 4 porce Snadné Jemně pálivé S masem

Ingredience

  • 1/2 kilogramů vepřová plec
  • 1 kus cibule
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř
  • 1 kostka masox
  • 3 lžíce hladká mouka
  • 1 balení Moravanka - zeleninová směs

Příprava

Na pánvi rozpálíme olej a zpěníme pokrájenou cibuli. Přidáme na kostičky nakrájené maso, osolíme, opepříme, okořeníme a dusíme. Dušené maso promícháme, přidáme kostku zeleninového bujonu a zeleninu. Dusíme asi 8 minut. Zahustíme.
Tip: Podáváme s kaší. Můžeme přidat i lečo.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře