Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Maso pečené na bramborách

Hodnocení uživatelů:
20 minut 60 minut Snadné Jemně pálivé S masem

Ingredience

  • 750 dekagramů vepřového masa (kýta)
  • 750 dekagramů brambor
  • 2 kusy cibule
  • 4 lžíce oleje

Příprava

Maso nakrájíme na kousky. Osolíme, opepříme. Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na plátky. Na pekáči je prosolíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na dílky. Cibuli promícháme s brambory. Na brambory poklademe maso, zalijeme olejem, zakryjeme alobalem a dáme do trouby. Necháme pod alobalem dokud není maso měkké. Pak alobal sundáme a necháme dodělat tak, aby bylo maso opečené. Podáváme se zeleninou dle chuti.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře