Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Maso s fazolema na mexický způsob

Hodnocení uživatelů:
10 minut 30 minut 4 porce Středně obtížné

Ingredience

  • 600 gramů vepřová plec
  • 2 kusy cibule
  • 4 stroužky česnek
  • 1 balení fazole v tomatech
  • 1 balení zelenina

Příprava

  1. Cibuli nakrájíme na drobno a osmažíme do zlatova na tuku. Česnek nasekáme na jemno a přihodíme k cibuli a lehce osmahneme. Přidáme maso nakrájené na nudličky. Opepříme a necháme zatáhnout,stáhneme teplotu, přiklopíme pokličkou a nepodléváme.
  2. Rajčata přepůlíme a na hrubém struhadle nastrouháme, zůstane nám slupka a nemusíme je blanšírovat. Asi po deseti minutách přidáme rajčata. Přidáme zeleninu mimo fazolí a necháme asi 15 minut podusit. Přidáme fazole, nasekané bylinky a společně prohřejeme. Podle chuti dosolíme.
Tip: Podáváme s chlebem nebo s rýží.
Tip: Zelenina volíme podle chuti. Vynecháním masa získáme vegetariánské jídlo.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře