Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Masová hašé

Hodnocení uživatelů:
15 minut 15 minut 4 porce Snadné Jemně pálivé S masem

Ingredience

  • 400 gramů vařené nebo pečené maso (hovězí, vepřové, obrané z kostí )
  • 2 kusy cibule
  • 2 kusy vejce
  • 20 mililitrů masový vývar
  • 2 lžíce olej ( sádlo)
  • dle chuti pepř
  • dle chuti sůl
  • dle chuti koření

Příprava

Na oleji osmahneme nakrájenou cibulku, přidáme nadrobno nasekané (umleté ) maso, přidáme vývar dle potřeby (kašovitá konzistence), osolíme, okořeníme a 5 minut podusíme. Nakonec přidáme vejce, zamícháme a necháme ještě 5 minut dusit.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře