Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Masové haše

Hodnocení uživatelů:
15 minut 30 minut 6 porcí Středně obtížné S masem

Ingredience

Příprava

  1. Rohlíky si nakrájíme na kostky a zalijeme vývarem (lze nahradit kostkou Masoxu), který se okamžitě vsákne do rohlíků.
  2. Najemno nakrájenou cibuli orestujeme dozlatova na lžíci sádla. Maso (zbytky z pečeně nebo vařeného masa, sekané) nakrájíme na menší kousky a smícháme s namočenými rohlíky, opečenou cibulí a rozmixujeme (rozkutrujeme) na jemnou celistvou kaši (tzv. haše).
  3. Jakmile je směs promíchána tak přidáme dle vlastní chuti majoránku, česnek, sůl, pepř a opět promícháme, aby koření dobře směs ochutilo. Vlijeme do zapékací mísy a pečeme dozlatova asi 30 minut.
Tip: Podáváme s vařeným bramborem a okurkovým salátem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře