Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Matjesový salát

Hodnocení uživatelů:
30 minut 6 porcí Snadné

Ingredience

  • 400 gramů sledě matjesy
  • 200 gramů žampióny sterilované krájené
  • 120 gramů cibule
  • 100 gramů okurky sterilované
  • 100 gramů sýr gouda
  • 3 lžíce majonéza Hellmann's
  • 2 lžíce citrónová šťáva
  • 3 špetky pepř černý mletý
  • 4 snítky kopr čerstvý

Příprava

  1. Matjesy namočíme do studené vody a necháme 2 hodiny stát, pak ryby propláchneme vodou, nakrájíme na menší kousky, které pokapeme citrónovou šťávou a dáme do misky.
  2. K rybám přidáme scezené žampióny, oloupanou, nakrájenou cibuli a okurky nakrájené na kostičky.
  3. Sýr nastrouháme na hrubém struhadle a přidáme k rybám.
  4. Nakonec přidáme majonézu, pepř, nasekaný kopr a vše důkladně promícháme.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře