Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Medová pikantní vepřová krkovička

Hodnocení uživatelů:
10 minut 60 minut 6 porcí Středně obtížné S masem

Ingredience

  • 1 kilogram vepřová krkovice
  • 1 sáček marináda „Medová pikantní“ od Avokáda
  • dle potřeb olej
  • dle chuti pepř
  • dle chuti sůl
  • dle potřeb instantní tmavá jíška
  • dle potřeb masový vývar

Příprava

  1. Vepřovou krkovičku (cca 6 plátků) nakrájíme na silnější plátky a vetřeme obsah sáčku s marinádou „Medová pikantní“ a necháme uležet do druhého dne v chladu. Po uležení plátky masa prudce opečeme na teflonové pánvi, přendáme do prázdného hrnce a podlijeme lehce vývarem.
  2. Hrnec přiklopíme a dusíme pod pokličkou cca 45 minut (záleží na stáří vepříka) dokud maso není úplně měkké. Jakmile je maso hotové vyndáme jej z hrnce a šťávu zahustíme dle zvolené přílohy instantní jíškou nebo trochou mouky rozmíchané v trošce vody.
  3. Dochutíme pepřem, solí a vložíme pro zjemnění oříšek másla. Podáváme s těstovinami, vařeným bramborem nebo houskovým knedlíkem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře