Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Medový meloun v sušené šunce

Jednoduchý a výborný předkrm, který nadchne nejenom vás, ale i vaše hosty!
Hodnocení uživatelů:
20 minut 6-8 porcí Snadné

Ingredience

  • 300 gramů sušené šunky – na velmi tenké plátky
  • 1 kus medového melounu (Honeydew)

Příprava

  1. Žlutý medový meloun nakrájíme příčně na silná kolečka. Za pomocí vykrajovátka o max. průměru 2 – 3 cm z dužiny melounu vykrajujeme válečky.
  2. Na každý plátek šunky položíme váleček melounu a pevně zarolujeme.
  3. Podáváme vychlazené jako předkrm, nebo jen tak, jako chuťovku při oslavách.
Tip: Lahůdka :)
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře