Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Mexická treska

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
30 minut 60 minut 4 porce Snadné Jemně pálivé Ryby

Ingredience

  • 800 gramů treska
  • 600 gramů brambory
  • 2 balení Knorr Inspirace Chilli Con Carne
  • pepř, sůl
  • 1 balení plechovka kukuřice
  • 0,6 dl voda
  • 3 kusy velká paprika
  • 1 balení červené fazole v konzervě
  • 1 lžíce máslo nebo margarín Rama

Příprava

  1. Brambory uvaříme ve slupce v osolené vodě. Oloupeme je a nakrájíme na plátky.
  2. Mezitím ugrilujeme červené papriky v troubě při 200 °C, dokud slupka nezačne tmavnout. Přesuneme je do hluboké mísy, kterou uzavřeme pomocí umělohmotné fólie. Až papriky vystydnou, oloupeme je, odstraníme z nich semeníky a nakrájíme je na pruhy.
  3. Tresku vaříme asi 10 minut v osolené vodě.
  4. Knorr Chilli Con Carne smícháme podle návodu na obalu s vodou a přivedeme k varu.
  5. Z konzervy fazolí odlijeme šťávu. Do margarínem vytřené zapékací mísy umístíme následující vrstvy: brambory, ryba, paprika, kukuřice, fazole. Potom vše zalijeme omáčkou Knorr Chilli Con Carne.
  6. Přibližně 40 minut pečeme v troubě při 180 °C. Podle potřeby osolíme a opepříme.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře