Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Mexický plněný lilek

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
20 minut 20 minut 4 porce Snadné Jemně pálivé S masem

Ingredience

Příprava

  1. Očistíme lilek, odkrojíme konce a nakrájíme na široké kroužky (alespoň 5 cm).
  2. Z lilku vyjmeme vnitřek, který nakrájíme na malé kostičky. Zbylou vnější část lilku položíme na plech.
  3. Na oleji opečeme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme mleté maso a trochu soli a chvíli dusíme. Pak přidáme lilek a papriku nakrájené na drobné kostičky a červené fazole.
  4. Do směsi přimícháme Knorr Chilli Con Carne a zalijeme 2,5 dl vody.
  5. Za pomalého míchání uvedeme do varu a vaříme do hotova. Smícháme se strouhankou a hotovou směsí naplníme kroužky z lilku.
  6. Zalijeme zakysanou smetanou a posypeme sýrem. V troubě předehřáté na 200 °C pečeme 15 minut.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře