Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Milánská bábovka

Hodnocení uživatelů:
30 minut 45 minut 8 porcí Snadné

Ingredience

Těsto

  • 2 hrnky polohrubá mouka
  • 1 kostka máslo nebo margarín
  • 1 hrnek pískový cukr
  • 3 lžíce rum
  • 4 kusy vejce
  • 1,5 lžičky skořice
  • 1 balení bonbony (milánská směs)
  • 1 balení prášek do pečiva
  • 1 špetka sůl

Příprava

  1. Změklé máslo utřeme s cukrem a rumem. Postupně zašleháme vejce a třeme do zhoustnutí.
  2. Do těsta zlehka vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva, skořicí a soli. Nakonec vsypeme milánskou směs.
  3. Těsto vlijeme do tukem vymazané, strouhankou vysypané formy a pečeme zvolna v předehřáté troubě.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře