Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Minutková jatýrka „KACHNOS-KRALIKOS“

Hodnocení uživatelů:
10 minut 10 minut 2 porce Snadné S masem

Ingredience

  • 1 kus játer z kachny
  • 1 kus játer z králíka
  • 100 gramů prorostlé uzené slaniny
  • 1/2 cibule
  • dle chuti olej, sůl, pepř

Příprava

  1. Slaninu nakrájíme na hranolky a opečeme. Přidáme nakrájenou polovinu cibule na hrubší proužky.
  2. Oba druhy jater rozdělíme na větší kousky a zprudka orestujeme samostatně na oleji. Přidáme ke slanině s cibulí, osolíme, opepříme a ještě chvilku restujeme, aby došlo ke spojení chutí.
  3. Podáváme s čerstvým chlebem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře