Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Mladé fazolky v plátcích bůčku

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
20 minut 20 minut 4 porce Snadné S masem

Ingredience

  • 200 gramů Plátek bůčku
  • 600 gramů fazolky
  • 1 balení Knorr Salad Dressing s koprem
  • 80 mililitrů olivový olej
  • 50 mililitrů olej na smažení
  • 0.5 svazků petrželová nať

Příprava

  1. Fazolky očistěte od vláken a stopek. Následně je vařte ve vodě do doby až budou křehké, ale ne příliš měkké.
  2. Položte podélně dva plátky bůčku, nandejte na ně několik fazolek a sviňte je do „válečků“.
  3. Válečky osmažte na rozehřátém oleji tak, aby byl bůček dozlatova usmažený a dobře vše spojil. Následně vložte na 15 minut do trouby rozehřáté na teplotu 120°stupňů.
  4. Knorr Salad Dressing s koprem smíchejte s olivovým olejem a vodou podle pokynů na obalu.
  5. Vyndejte fazolky z trouby. Polijte připravenou omáčkou a posypte posekanou petrželovou natí.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře