Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Mleté telecí krokety

Hodnocení uživatelů:
20 minut 40 minut 4 porce Středně obtížné S masem

Ingredience

  • 500 gramů mleté telecí maso
  • 1 kus vejce
  • 1 kus cibule
  • 2 stroužky česnek
  • 2 lžíce Zelená petrželka
  • 1 lžička sladká paprika
  • 2 lžíce olej
  • 100 mililitrů tuk na smažení
  • 1 lžička pepř
  • 1 lžička sůl

Příprava

  1. Umleté telecí maso dobře umícháme s vajíčkem .
  2. Na oleji lehce zpěníme jemně nasekanou cibuli a česnek a vmícháme k masu
  3. Přidáme petrželku, papriku, pepř, sůl a dobře rozmícháme
  4. Lžící nabíráme kousky, které uhladíme a zvolna z obou stran usmažíme na tuku
  5. Krokety přendáme na papírovou utěrku, aby se odsál přebytečný tuk a podáváme.
Tip: Podáváme s topinkami, nebo bramborami. Můžeme také se studenými omáčkami a saláty.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře