Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Mozzarelovo-paradajková bruschetta

Hodnocení uživatelů:
24h 4 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

  • 2 balení mozzarela
  • 50 gramů rôzne čerstvé bylinky
  • 100 gramů sušené paradajky
  • špetka soľ
  • špetka čierne korenie
  • 2 kusy pečivo
  • 1 stroužek Cesnak
  • 80 mililitrů olivový olej

Příprava

  1. Mozzarelu pokrájajte na malé kocky. Bylinky posekajte nadrobno.
  2. Do nádoby vložte syr s bylinkami, osoľte, okoreňte a pridajte rozpučený cesnak.
  3. Na záver zalejte olejom, premiešajte a odložte na 24 hodín do chladničky.
  4. Na druhý deň primiešajte ešte sušené paradajky.
  5. Pečivo prerežte na polovicu, pridajte na to syrovú zmes a ozdobte bylinkami.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře