Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Muchomůrka

Hodnocení uživatelů:
30 minut 60 minut 4 porce Středně obtížné

Ingredience

  • 2 kusy rajčata
  • 1 kus cibule
  • 5 stroužků česnek
  • 1 kus řapíkatý celer
  • 1 lžička máta
  • 1 lžička bazalka
  • 1 kostka zeleninový bujón
  • 1 špetka sůl
  • 1 lžička pepř
  • 2 kostky cukr
  • 1 balení zakysaná smetana
  • 100 gramů parmazán
  • 4 cl vodka
  • 1 lžíce olivový olej

Příprava

  1. Nakrájíme cibuli, celer, rajčata. Rozpálíme olej, osmahneme cibuli a poté přidáme nakrájená rajčata a celer, stroužek česneku a trochu bylinek.
  2. Vaříme, dokud nezměkne celer, což trvá asi půl hodiny. Vyndáme česnek a vše rozmixujeme. Vmícháme zakysanou smetanu.
  3. Dosolíme, opepříme. Ozdobíme parmazánem a nakonec přidáme trochu vodky. Servírujeme.
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře