Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Myslivecké obložené chlebíčky

Hodnocení uživatelů:
20 minut 8 porcí Snadné

Ingredience

  • 125 dekagramů máslo
  • 1 kus tavený sýr
  • 2 lžíce majolka
  • 2 kusy čerstvé fíky
  • 1 kus granátové jablko
  • 20 dekagramů pečená nebo dušená zvěřina
  • 1 kus bageta

Příprava

Zvěřinu nakrájíme na velmi jemné plátky. Pomazánku smícháme z másla, sýru a majolky. Okořeníme podle momentální chuti. Na namazané chlebíčky naklademe nakrájenou zvěřinu, ozdobíme řezy fíků a zrníčky granátového jablka.
Tip: Je možné použít nejen maso ze zvěřiny, ale jakékoliv včetně drůbežího
Tip: Budeme–li přemýšlet o „zvěřinových“ vánocích, zvěřinové chlebíčky se budou určitě na vánoční tabuli skvěle vyjímat.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře