Myslivecké obložené chlebíčky

Autor:
Myslivecké obložené chlebíčky
20 minut 8 porce Snadné Lze


Ingredience

  • máslo - 125 dekagramů
  • tavený sýr - 1 kus
  • majolka - 2 lžíce
  • čerstvé fíky - 2 kusy
  • granátové jablko - 1 kus
  • pečená nebo dušená zvěřina - 20 dekagramů
  • bageta - 1 kus

Příprava

Zvěřinu nakrájíme na velmi jemné plátky. Pomazánku smícháme z másla, sýru a majolky. Okořeníme podle momentální chuti. Na namazané chlebíčky naklademe nakrájenou zvěřinu, ozdobíme řezy fíků a zrníčky granátového jablka.
Tip: Je možné použít nejen maso ze zvěřiny, ale jakékoliv včetně drůbežího
Tip: Budeme–li přemýšlet o „zvěřinových“ vánocích, zvěřinové chlebíčky se budou určitě na vánoční tabuli skvěle vyjímat.
Tisk Zavřít