Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Nadívaná cibule

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
20 minut 50 minut 7 porcí Snadné S masem

Ingredience

  • 14 kusů cibule
  • 2 balení Knorr Inspirace Boloňské špagety
  • 300 gramů hovězí pečeně
  • 2 kusy stroužek česneku
  • 0.5 skleničky rýže
  • 200 gramů žampióny
  • 100 gramů žlutý sýr
  • 1 svazek petrželová nať

Příprava

  1. Povařte cibuli několik minut v lehce osolené vodě. Odkrojte vršky. Vydlabejte vnitřky a posekejte je.
  2. Nakrájejte žampióny na drobno. Uvařte rýži tak, aby zůstala sypká. Pečeni pokrájejte na nudličky. Prolisujte česnek a posekejte petrželovou nať.
  3. Na rozehřátém oleji nechte zesklovatět posekané vnitřky cibulí, žampióny osmažte zvlášť.
  4. Rýži smíchejte s pečení, žampióny, česnekem a petrželovou natí. Dochuťte kořením Knorr Aromat.
  5. Cibule naplňte nádivkou, posypte nastrouhaným sýrem a vložte do žáruvzdorné nádoby.
  6. Knorr Inspirace Boloňské špagety smíchejte s 0,5 litru vody a přidejte k předem osmažené cibuli.
  7. Omáčku přidejte k cibulím a pečte asi 40 minut při teplotě 180 stupňů. Po 30 minutách cibule vyndejte a posypte je sýrem. Nechte zapékat ještě 10 minut.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře