Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Naložený králík

Hodnocení uživatelů:
15 minut 150 minut 4 porce Snadné S masem

Ingredience

marináda

  • 0,5 hrnku rostlinný olej
  • 4 stroužky česnek
  • 1 lžička mletá sladká paprika
  • 1 lžička feferonka
  • 1 lžička kmín
  • 1 lžička pepř mletý
  • 2 lžičky sůl

maso

  • 1 kus králík

Příprava

  1. Králíka omyjeme a naporcujeme.
  2. Česnek prolisujeme a spolu se solí a kořením ho rozmícháme v oleji. Touto marinádou porce masa potřeme a necháme přes noc marinovat.
  3. Druhý den přikryté pečeme 2 - 2,5 hodiny ve středně teplé troubě. Občas nakoukneme, pokud chybí šťáva, podlijeme trošku vody.
  4. Před koncem pečení odkryjeme a dopečeme. Nejlepší je s bramborovou kaší.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře