Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Nedělní slepičí polévka

Hodnocení uživatelů:
15 minut 120 minut 6 porcí Snadné S masem

Ingredience

  • 1/2 kusu slepičí skelet
  • 2 kusy mrkev
  • 1 kus petržel
  • 1 kus cibule
  • 1 lžička sůl
  • 3 lžíce domácí nudle
  • 1 špetka sušená nebo čerstvá petrželka

Příprava

  1. Do tlakového hrnce dáme omytý slepičí skelet, kořenovou zeleninu a cibuli.
  2. Přidáme cca 1,5 l vody a osolíme. Vaříme 2 - 2,5 hodiny.
  3. Po uvaření vše vyjmeme, maso obereme, zeleninu pokrájíme a vývar přecedíme.
  4. Vývar přivedeme k varu, přidáme domácí nudle a vaříme cca 5 minut. Vložíme pokrájené maso a zeleninu a dochutíme. Posypeme petrželkou a servírujeme.
Tip: Těstoviny si můžeme uvařit zvlášť. Mělo by to tak správně být.
Tip: Pokud máme rádi, můžeme použít také rozkvedlané vajíčko, nebo vložit žloutky.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře