Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Nepečené kaštany

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
35 minut 40 porcí Snadné Bezmasé

Ingredience

Příprava

  1. Rozinky namočíme do rumu a necháme je nabobtnat. Ořechy najemno nastrouháme. Perníčky společně s piškoty rozdrtíme válečkem. Drobečky propracujeme se změklou Herou, nastrouhanými ořechy a rozinkami. Vypracujeme pevnou hmotu, aby se daly dobře tvarovat kaštany. V případě potřeby přidáme nastrouhané piškoty, nebo naopak lžičku rumu.
  2. Hmotu rozdělíme na malé kousky a z každého vytvarujeme kaštan. Dáme je do chladničky ztuhnout.
  3. Pak je namáčíme do rozehřáté bílé polevy. Po jejím ztuhnutí namočíme kaštany ze dvou třetin do tmavé polevy a necháme opět ztuhnout.
  4. Zdroj: Kulinární studio, Bauer Media v. o. s.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře