Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Nepečený krémeš

Výborný recept na oblíbený krémeš. Lahodný moučník nejenom pro letní osvěžení!
Hodnocení uživatelů:
20 porcí Snadné

Ingredience

  • 2 balení Kakaových BeBe sušenek
  • 1 litr mléka
  • 2 kusy vajec
  • 2 balení vanilkového pudinku Dr. Oetker
  • 3 lžíce polohrubé mouky
  • 1 balení vanilkového cukru
  • 7 lžic cukru krystal
  • 2 balení šlehačky v prášku (Dr. Oetker)

Příprava

  1. Balení BeBe sušenek pokládáme na plech vyložený pečícím papírem.
  2. Na krém: 700ml mléka, vanilkový cukr a 5 lžic cukru krystal dáme vařit. Do 300 ml mléka zašleháme 2 žloutky, vanilkové pudinky, polohrubou mouku a poté vlijeme do vroucího mléka a uvaříme hustou kaši. Bílky vyšleháme do tuha a přidáme do ještě horké kaše.
  3. Krém vylijeme na BeBe sušenky a necháme vychladit v lednici.
  4. Mezitím si podle návodu na sáčku uděláme šlehačku a natřeme ji na vychladlý krém. Navrch pokládáme druhé balení BeBe sušenek.
Tip: Mezi krém a šlehačku je možné vložit různé druhy ovoce. Já to zkoušela s kiwi a bylo to výborné.
Tip: Vyzkoušejte další recepty na krémeš.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře