Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Nicejský salát s uzeným lososem

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
10 minut 20 minut 4 porce Snadné Ryby

Ingredience

  • 200 gramů uzený losos
  • 150 gramů zelené fazolky nejlépe čerstvé
  • 150 gramů čerstvé nebo mražené boby
  • 300 gramů malé brambory
  • 4 kusy rajčata
  • 2 kusy bílá čekanka
  • 100 gramů černé olivy
  • 1 kus červená cibule
  • 1 balení Knorr Salad Dressing Francouzský
  • 4 kusy vejce
  • 50 gramů francouzská hořčice

Příprava

  1. Brambory vařte ve slupce v osolené vroucí vodě, dokud nebudou měkké. Nechejte je vychladnout.
  2. Fazolky očistěte, uvařte v osolené vodě, nechejte vychladit ve studené vodě a odstavte. Totéž udělejte s boby. Pokud používáte mražené, stačí je rozmrazit a oloupat.
  3. Vejce uvařte natvrdo.
  4. Nařízněte slupku na rajčatech, následně je spařte vroucí vodou. Přendejte je do misky se studenou vodou a oloupejte.
  5. Připravte Knorr Salad Dressing Francouzský podle pokynů na obalu. Přidejte francouzskou hořčici a opět zamíchejte.
  6. Na talíř pokládejte listy čekanky, následně také potrhané listy salátu, čtvrtky rajčete, plátky brambor a cibuli. Navrch dejte zelené fazolky a boby. Posypte olivami.
  7. Salát polijte omáčkou, ozdobte čtvrtkami vajec a plátky uzeného lososa.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře