Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Okurkový salát s křehkým tuňákem

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
15 minut 10 minut 2 porce Snadné Ryby

Ingredience

Příprava

  1. Okurku podélně nakrájíme škrabkou na zeleninu na tenké dlouhé plátky, dáme do mísy, smícháme s Majonézou Yofresh Hellmann´s, jogurtem, koprem, lisovaným česnekem a citrónovou šťávou a lehce osolíme. Necháme odležet.
  2. Mezitím nakrájíme tuňáka na špalíčky, osolíme a obalíme v sezamovém semínku. V pánvi rozehřejeme olej a zprudka na něm ze všech stran orestujeme tuňáka (opečeme jenom povrh špalíčků, uvnitř musí zůstat maso nepropečené).
  3. Opečené špalíčky tuňáka nakrájíme na plátky a podáváme s okurkovým salátem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře