Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Opékané nudle s thajským kuřecím

Hodnocení uživatelů:
10 minut 20 minut 6 porcí Středně obtížné S masem

Ingredience

Příprava

  1. Kuřecí vykostěné maso ze stehen nakrájíme na menší kousky. Nasolíme a obalíme ve směsi oleje a kořenící pasty KOČUDŽANG. Dáme odležet do chladu na cca 30 minut. Nudle uvaříme dle návodu na obalu od výrobce a po okapání prudce opečeme v pánvi WOK.
  2. Opečené nudle uchováme v teple. Do pánve WOK si dáme rozpálit trochu oleje a silně zprudka opečeme kuřecí maso, tak aby zůstalo šťavnaté.
  3. Do hotového masa nasypeme obsah zeleninové směsi „Asia“ a lehce dusíme nezakryté společně s masem, podlité asi 1 dl bílého vína. Snažíme se o to, aby zelenina zůstala mírně křupavá. Na konec vmícháme již opečené nudle a dobře promícháme, aby došlo ke spojení chutí a obalení nudlí vzniklým sosem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře