Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Ostrý hovězí guláš

Hodnocení uživatelů:
30 minut 120 minut 4 porce Náročné Velmi pálivé S masem

Ingredience

  • 500 gramů Přední hovězí maso
  • 1 lžíce sádlo
  • 30 gramů slanina
  • 4 kusy cibule
  • 1 kus feferonka
  • 2 lžičky sůl a pepř
  • 1/2 lžičky kmín
  • 1 lžička pálivá paprika
  • 1 kus krajíc chleba
  • 1 lžička majoránka
  • 2 kusy paprika
  • 1 kus červená cibule

Příprava

  1. Maso nakrájíme na kostky.
  2. Na sádle zpěníme na kostičky nakrájenou slaninu, cibuli, přidáme drobně nakrájenou feferonku, kostky masa a opečeme.
  3. Pak přidáme sůl, pepř, kmín, nakonec papriku a trošku podlijeme.
  4. Zvolna dusíme, podle potřeby podléváme. K poloměkkému masu přidáme rozdrobenou střídku chleba, majoránku a zvolna dusíme doměkka.
  5. Do hotového guláše přidáme na nudličky nakrájené papriky a na kolečka nakrájenou červenou cibulia krátce povaříme.
Tip: Podáváme s chlebem, knedlíkem nebo bramborem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře