Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Paella a la navarro

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
20 minut 40 minut 2 porce Středně obtížné S masem

Ingredience

Příprava

  1. Na 3 lžících olivového oleje osmažte rozdrcené stroužky česneku a poté je přeložte do misky. Petrželovou nať nakrájejte na velké kousky a smažte několik sekund na stejné pánvi jako česnek. Vhoďte do misky k česneku, přidejte šafrán a poté vše úplně rozdrťte.
  2. Na pánev vlijte 4 lžíce olivového oleje, vhoďte nakrájené na kousky kuřecí prsa, usmažte dozlatova a sundejte z pánve. Postup zopakujte s rybou, paprikou a kolečky klobásy.
  3. Na pánvi rozehřejte zbytek olivového oleje restujte na něm po dobu 2 minut rýži, přidejte pastu z česneku a petržele a litr vody.
  4. Přidejte kostky Knorr Bujón Slepičí a zvolna vařte, dokud rýže nevstřebá většinu bujónu a nebude měkká.
  5. Následně přidejte kuřecí maso, dary moře, rajčatový protlak a všechny předem osmažené složky. Pokud je třeba, přidejte trochu vody. Duste pod pokličkou cca 15 minut, dokud se všechny chutě nespojí.
  6. Nakonec přidejte zelený hrášek. Paellu je možné posypat petrželovou natí, ozdobit kousky citrónu nebo limetky.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Knorr

Zeptejte se šéfkuchaře