Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Panagas na zelenině

Hodnocení uživatelů:
10 minut 40 minut 4 porce Snadné Ryby

Ingredience

  • 350 gramů pangasius - bílá ryba
  • 1 sáček hotová mražená zeleninová směs (např. s brokolicí, květákem a mrkví)

na dochucení

  • 2 kusy cibule
  • 3 stroužky celý česnek oloupaný a nakrájený na kostičky-
  • 1 špetka sůl
  • 2 špetky drcený kmín
  • 125 gramů máslo

Příprava

  1. Mraženou míchanou zeleninu dáme do pekáčku (může být i čerstvá).
  2. Na něj přidáme pangase celého zmraženého, vybíráme toho s nejmenším podílem vody.
  3. máslo, cibuli, česnek, koření
  4. Dáme péct do vyhřáté trouby dokud nebude na rybě zlatavá kůrčička.
Tip: Pangas se dá nahradit jakoukoli zeleninou a koření také dle své chuti.
Tip: Jako příloha je výborná rýže smě s indiánskou, nebo brambory.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře