Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Panenka s bylinkovou omáčkou

Hodnocení uživatelů:
30 minut 20 minut 1 porce Středně obtížné S masem

Ingredience

  • 150 gramů vepřová panenka
  • 1 kus rajče
  • 1 lžíce olej
  • 1 lžíce bazalkové pesto
  • 1 lžíce smetana
  • špetka sůl, pepř, sušená bazalka

Příprava

  1. Panenku nakrájíme na kolečka, jemně naklepeme, okořeníme steakovým kořením. Osolíme ji a opepříme. Omyté rajče nakrájíme na kolečka, jemně posypeme sušenou bazalkou.
  2. Panenku s bylinkovou omáčkou servírujeme na talíř tak, že prokládáme maso a rajčata. Nakonec vše přelijeme omáčkou. Panenku s omáčkou podáváme s různými úpravami brambor nebo s rýží.
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře