Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Pangasius s cuketovo-patyzónovým teplým salátem

Hodnocení uživatelů:
10 minut 20 minut 4 porce Středně obtížné Ryby

Ingredience

  • 4 kusy pangasius dolnooký
  • 2 kusy žlutá a zelená cuketa
  • 1 kus patyzon
  • dle chuti olivový olej, smetana, hrubozrnná hořčice, sůl, pepř

Příprava

  1. Filety pangasiuse osolíme, opepříme a opečeme na másle s trochou olivového oleje a uchováme teplé. Cukety (žlutou oloupeme, má tvrdou kůru, zelenou neloupeme) nakrájíme bez jádřinců na kostičky.
  2. Patyzon také zbavíme kůry a nakrájíme bez jadřince na kostičky. Mrkve nakrájíme na kolečka.
  3. Vše opečeme na olivovém oleji do měkka, přidáme jednu kávovou lžičku hrubozrnné hořčice, 1,5 dcl smetany, osolíme, opepříme a necháme projít varem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře