Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Pangasius se špenátem

Hodnocení uživatelů:
15 minut 30 minut 4 porce Snadné Jemně pálivé Ryby

Ingredience

Maso

  • 4 kusy filet z pangase
  • 4 lžíce máslo
  • 1 lžička paprika červená mletá
  • 2 špetky bílý mletý pepř
  • 1/2 lžičky sůl

Špenát

  • 400 gramů špenát mražený
  • 1 kus cibule
  • 1 lžíce olej
  • 50 mililitrů mléko
  • 1 lžička dětská krupička
  • 1 špetka pepř černý mletý
  • 2 špetky sůl
  • 2 stroužky česnek

Příprava

Filety z pangasiuse osolíme, opepříme a mírně posypeme mletou paprikou. Vložíme na pánev s rozpuštěným máslem a z každé strany opečeme asi 8 minut. Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, vložíme špenát, rozetřený česnek, mléko, osolíme. Krátce podusíme a ke konci zahustíme lžičkou krupičky. Upravíme na talíře a podáváme s vařenými bramborami.
Tip: Rybí maso použijeme čerstvé nebo mražené.
Tip: Špenát použijeme mražený nebo čerstvý.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře